Saopštenje za javnost o rezultatima akcije 'Limenke sakupljaj-okolinu sačuvaj'

Recan (Riken) Fond iz Beograda objavio je zvanične rezultate akcije «Limenke sakupljaj-okolinu sačuvaj».

I ove školske godine osnovne i srednje škole iz Zapadnobačkog upravnog okruga  imale su zapaženu ulogu u ovoj akciji i od petnaest prvoplasiranih i nagrađenih škola pet je iz Zapadnobačkog upravnog okruga.

 Peto mesto osvojila je OŠ «Miroslav Antić» iz Odžaka, šesto mesto  Ekonomsko trgovinska škola iz Kule, dok su trinaesto, četrnaesto i petnaesto mesto osvojile OŠ «22 oktobar» iz Bačkog Monoštora, OŠ «Petefi brigade» iz Kule i OŠ «Avram Mrazović» iz Sombora. Osnovne škole «Miroslav Antić» iz Odžaka i «Avram Mrazović» iz Sombora i Ekonomsko trgovinska škola iz Kule i ranije su bile među petnaest prvoplasiranih.

Svih petnaest prvoplasiranih škola kao nagradu dobijaju sedmodnevni boravak za dva najbolja, tj najaktivnija učenika i jednog učitelja  u «Zelenoj školi» u Ekološkom centru Pokreta gorana u Sremskim Karlovcima.

Ekološki pokret Odžaka čestita svim navedenim školama uspeh u akciji «Limenke sakupljaj-okolinu sačuvaj» i poziva sve osnovne i srednje škole iz Zapadnobačkog upravnog okruga da se u sledećoj školskoj godini prijave i registruju za ovu akciju.

Preporučujemo: