Saopštenje za javnost o održanoj skupštini Ekološkog pokreta odžaka

Ekološki pokret Odžaka održao je  9.4.2011. svoju redovnu skupštinu u  OŠ «B.Radičević» u Odžacima.

Skupština je na dnevnom redu imala deset tačaka. Najvažnija tačka dnevnog reda bio je Izveštaj o radu za 2010. godini, koji je podneo predsednik Izvršnog odbora Ivica Ćirić. Ćirić je naglasio da je najveći problem u 2010. godini bila teška finansijska situacija zbog čega je Izvršni odbor sredinom godine bio prinuđen da proglasi moratorijum na sve tradicionalne, konkretne akcije Ekološkog pokreta Odžaka.

I pored veoma teške finansijske situacije, Ekološki pokret Odžaka ostvario je i određe uspehe, od kojih je svakako najveći  idavanje dva izdanja elektronske «Baze podataka ekoloških NVO u AP Vojvodini», koja je dostavljena svim ekološkim organizacijama širom Srbije čije je elektronske adrese imao Ekološki pokret Odžaka.

U svom izlaganju Ćirić je naglasio da će u narednom periodu glavni zadaci Ekološkog pokreta biti finansijska konsolidacija Pokreta, podmlađivanje članstva i ostvarivanje zakonskih prava koja proizilaze iz Zakona o zaštiti životne sredine i Arhuske konvencije.

Skupštini Ekološkog pokreta Odžaka prisustvovali su članovi Ekološkog pokreta Odžaka iz svih sedam mesnih podružnica.Na Skupštini je posebno istaknuta i pohvaljena  aktivnost Mesne podružnice Bogojevo.

Na kraju su dodeljena priznanja Ekološkog pokreta Odžaka. Predsednik Ekološkog pokreta Odžaka posebno je istakao doprinos radu Ekološkog pokreta Odžaka  Radijus Vektora iz Beograda i Svetlane Miladinović.

Pogledajte Foto galeriju sa detaljima sa Skupštine Ekološkog pokreta Odžaka.

Preuzmite i:

Finansijski izveštaj za 2010. godinu

Izveštaj o radu za 2010. godinu

Plan aktivnosti za 2011. godinu

Preporučujemo: