"Pitam se, pitam se"

Ekipa RT Vojvodine 1, na čelu sa Sašom Jovanovićem, snimila je  28.4.2011. godine  u Odžacima i Ratkovu  dečiju emisiju «Pitam se, pitam se».

Emisija «Pitam se, pitam se» biće emitovana u subotu, 21.5.2011.godine na Prvom programu TV Vojvodine u 10  časova.

Ovo je drugi put da se se ova emisija snima o Ekološkom pokretu Odžaka. Ovog puta učenici IV1 učiteljice Ruže Veličković iz OŠ «Branko Radičević», inače članovi Ekološkog pokreta Odžaka, u okviru obeležavanja 22.aprila - Dana planete Zemlje,  bili su gosti  učenika IV2  OŠ «Ratko Pavlović Ćićko» iz Ratkova. Učenici IV2   OŠ «Ratko Pavlović Ćićko», sa svojom učiteljicom  Ankom Ćeran i direktoricom škole Mirom Ninkov,  drugovima iz Odžaka i ekipi RT Vojvodine prikazali su deo  svog bogatog programa   o poznavanju ekologije ( «Intervju sa zagađivačima», «Ekološka azbuka», «Ekološka himna», «Ako želiš da te prati sreća», «Raduj se, raduj dete», «Dvanaest ekoloških zapovesti»,...).

Po završetku programa dobrodošlice u holu škole, glavni deo druženje dece iz Ratkova i Odžaka nastavljeno je na imanju Milivoja Mile Bojovića, gde je , uprkos lošim vremenskim uslovima, za  decu organizovan obilazak i upoznavanje sa imanjem , zatim  takmičenje u pecanju riba i vožnja čamcem po jezeru.

Ekološki pokret Odžaka se zahvaljuje učenicima IV2 , učiteljici Anki Ćeran i direktorici   OŠ «Ratko Pavlović Ćićko» Miri Ninkov što su, iako je školski raspust, spremili program i bili  odlični domaćini deci iz Odžaka i ekipi RT Vojvodine i omogućili snimanje emisije «Pitam se, pitam se». Takođe, Ekološki pokret Odžaka se  zahvaljuje i RT Vojvodine što je  u opštini Odžaci  po drugi put snimila  ovu emisiju i što na taj način promoviše našu sredinu.

Sa  ekipom RT Vojvodine dogovorena je buduća  saradnja.

 

Preporučujemo: