Narodna partija posetila EPO

Na  vanrednim izborima za odbornike Skupštine opštine Odžaci , u jeku predizborne kampanje , Ekološki pokret Odžaka posetila je delegacija Narodne partije.
  Narodna partija je za ove izbore najavila tihu kampanju i u tom stilu je i bila poseta Ekološkom pokretu Odžaka: niti je bilo mikrofona, niti kamera, niti je poseta korišćena za predizborno reklamiranje Narodne partije.
  Delegacija Narodne partije se interesovala za rad i rezultate Ekološkog pokreta Odžaka  i o  mogućnostima saradnje sa Ekološkim pokretom Odžaka kada bude osnovan Opštinski odbor Narodne partije.


  Članovi Ekološkog pokreta Odžaka upoznali su goste sa principijelnim stavom Ekološkog pokreta Odžaka da će sa svima sarađivati na osnovama «potpune samostalnosti, ravnopravnosti, dobrovoljnosti i odsustva nadređenosti» (  član 41. Statuta EPO-a), kao i  o stavu iz usvojenog  Kondeksa ekoloških NVO da ekološke organizacije «ne mogu davati podršku ni jednoj političkoj partiji».

Ekološki pokret Odžaka je otvoren za saradnju za bilo koji projekat, ideju, predlog- bez obzira od koga dolazi - ako je u interesu građana opštine Odžaci.

Preporučujemo: