Apel za pomoć pri prebrojavanju belih roda

Ekološki pokret Odžaka dobio je  od  Sandre Jovanović iz Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije,  koordinatora popisa belih roda u Srbiji, molbu da joj pomognemo u prebrojavanju belih roda na teritoriji opštine Odžaci.

Putem sredstava informisanja upućujemo apel građanima svih naseljenih mesta opštine Odžaci da Ekološkom pokretu Odžaka prijave gnezda belih i crnih roda u svom mestu.

Društvu za zaštitu i proučavanje ptica Srbije svako prijavljeno gnezdo je od velike važnosti, pa molimo građane opštine Odžaci da budu što ekspeditivniji jer je krajnji rok za dostavljanje ukupnih rezultata 15 julu 2015. godine.

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije dostavilo je zvaničan formular za popis gnezda belih roda, koji dostavljamo kao prilog ovom apelu.

Ukoliko građani nisu u mogućnosti da dostave informaciju putem zvaničnog formulara, molimo da nas o gnezdima belih roda obaveste na telefon   065 / 8743 456 ili na e-mail: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

PREUZMITE FORMULAR

Preporučujemo: