Raspisivanje likovnog konkursa „Naša ekološka lepota“

Raspisivanje likovnog konkursa „Naša ekološka lepota“

Ekološki pokret Odžaka raspisuje tradicionalni opštinski likovni konkurs “Naša ekološka lepota“.

Tema ovogodišnjeg konkursa je, kao što je najavljeno pri objavljivanju rezultata prošlogodišnjeg konkursa, DOMAĆE ŽIVOTINJE. Format crteža i tehnika rada su slobodni. Na poleđini rada obavezno dostaviti podatke o autoru (prezime i ime, razred i odeljenje, škola, mentor). Konkurs traje do 15.11.2018. godine Izložba se planira za kraj prvog polugodišta ove školske godine. Konkurs se finansira opštinskim budžetskim sredstvima i zbog obaveze slanja izveštaja o utrošku sredstava do 31.12.2018. godine, molimo učesnike da se radovi dostave striktno do datog roka. Radovi koji stignu posle naznačenog roka neće se uzimati u obzir za žiriranje i izlaganje.

Kategorije takmičenja: Predškolski uzrast, Školski uzrast I, II, III razred, Školski uzrast IV, V, VI razred ; Školski uzrast VII, VIII razred , Srednjoškolski uzrast , Biblioteka igračaka „Zlatna barka“. Za svaku kategoriju proglasiće se pobednik ( DIPLOMA) i II i III mesto ( POHVALE).

VAŽNA NAPOMENA:

Mnogi radovi se dostavljaju bez kompletnih podataka na poleđini – tako da, kao organizatori konkursa, imamo problema sa razvrstavanjem radova po kategorijama i objavljivanjem rezultata konkursa. Iz ovog razloga radovi sa nepotpunim podacima biće eliminisani.

O otvaranju izložbe prispelih radova i proglašenju pobednika javnost i učesnici takmičenja biće pravovremeno obavešteni. Žiri za ocenu radova određuje EPO. Na odluku žirija ne mogu se ulagati žalbe. Poželjno je da PU „Poletarac“, osnovne i srednje škole i Biblioteka igračaka predlože članove žirija.

Radovi prispeli sa teritorija drugih opština neće se žirirati i izlagati.

Informacije i dogovori o preuzimanju radova : predsednik EPO-a Ivica Ćirić 063/ 459 179, sekretar EPO-a Dušan Mirković 065/8 743 456 .

Radovi se mogu dostaviti lično na osnovu prethodnog dogovora sa predsednikom ili sekretarom ili putem pošte na adresu: Ekološki pokret Odžaka, 25250 Odžaci, Bačka 36.

Preporučujemo: