Komentari o NIVEA igralištu

Damir Milosavljevic

3. septembar u 12:30 • Odzaci

Glasali smo da novo Nivea igraliste bude izgradjeno na Torpedu.

Nivea insistira da bude u centru gde ima jedan jedini mali parkic, kod bioskopa. Ne smemo dozvoliti da uniste taj parkic i da menjaju prvobitnu lokaciju. Kao sto ste vredno glasali, sada je vreme da neredni tekst iskopirate i postavite ga u komentar ispod neke od slika na njihovoj stranici ili da ga podelite na svom profilu. Hvala

Poštovani organizatori akcije Gde nam rastu deca, nije fer to što se mimo volje građana Odžaka koji su se angažovali u organizovanju glasanja i vaše promocije insistira da igralište bude u centru, a ne na igralištu ,,Torpedo". U centru postoji jedan mali parkić oko kojeg je uvek velika gužva i puno automobila. Mesto nije dobro za malu decu, a i upropasticete jedini mali parkic. Razmišljte o Vašoj reklami a pravite si antireklamu ovakvim potezom. Nadam se da ćete uvideti da je ipak pametnije za Vas i decu kojoj je park namenjen da isti bude izgrađen gde su Vaši glasači/promoteri i želeli... Na ,,Torpedu".

Odgovor Nivea tima:

Još uvek se čeka predlog potencijalnih lokacija od Vaše Gradske uprave, pa tek onda razmatrajući razne parametre sa vašim Zavodom za izgradnju mi potvrđujemo gde će se igralište nalaziti. U našoj dosadašnjoj praksi upravo se na osnovu sugestija građana njihovoj Gradskoj upravi birala lokacija. Čim budemo imali informaciju o tome gde će igralište tačno biti, mi ćemo vas obavestiti.

NIVEA svakako ima za cilj da igrališta budu dostupna su što većem broju dece i u skladu sa tim pregovara sa gradovima o lokacijama.

Srdačan pozdrav,

Nivea tim

Komentar sekretara EPO-a:

Poštovanom Nivea timu,

Mislim da je korektno da na razgovore pozovete i predstavnika Ekološkog pokreta Odžaka ( EPO ) . Gradska vlast, kako ste definisali lokalnu vlast, sa kampanjom za dobijanje igrališta ( urbanog mobilijara) praktično nije imala apsolutno nikave veze, sem ako u tu aktivnost ne uračuna aktivnost Radio Odžaka. Kampanju je vodio Ekološki pokret Odžaka. U tri navrata smo preko naše mailing liste slali pozive na 240-280 adresa, obaveštavali lokalna sredstva informisanja, pozvali osnovne i srednje škole , ostale NVO, neke naše prijatelje iz ostalih sredina i podelili preko 1.100 listića sa pozivom za glasanja - što se onda proširilo preko Fejsbuka i na taj način mali gradić je za kratko vreme sakupio više glasova od većih sredina. Jeste da smo „omiljena“ nevladina organizacija lokalne vlasti, ali mislim da treba da budemo pozvani na sastanak – tek toliko da se zna ko je vodio kampanju za dobijanje Nivea igrališta. Naravno, najveću zaslugu ima naša nekadašnja sugrađanka Maria Vogrinc, sada udata Oklopdžija u Zrenjaninu - predlagač i pokretač akcije da „Torpedo“ dobije novi sadržaj.

http://www.epodzaci.org/arhiva-vesti/554-odzaci-dobijaju-nivea-decije-igraliste

http://www.epodzaci.org/arhiva-vesti/553-saopstenje-o-deljenju-obavestenja-o-akciji-za-nivea-igraliste

http://www.nasemesto.rs/glasajmo-da-odzaci-dobiju-nivea-decije-igraliste

http://www.nasemesto.rs/saopstenje-o-deljenju-obavestenja-o-akciji-za-nivea-igraliste

http://www.nasemesto.rs/odzaci-dobijaju-nivea-decije-igraliste

http://www.ico.rs/glasajmo-da-odzaci-dobiju-nivea-decije-igraliste/

http://www.ico.rs/odzaci-napredovali-do-drugog-mesta-u-glasanju-za-nivea-decije-igraliste/

http://www.ico.rs/glasanje-za-nivea-decija-igralista-za-2015-godinu-traje-do-21-avgusta/

http://www.ico.rs/epo-organizovao-podelu-obavestenja-o-glasanju-za-nivea-igraliste/

http://www.ico.rs/odzaci-dobijaju-nivea-decije-igraliste/

http://www.ico.rs/epo-zahvalnica-svima-koji-su-doprineli-da-odzaci-dobiju-nivea-igraliste/

Fale linkovi Radija D 65 iz Deronja

Dušan R. Mirković,
sekretar EPO-a

Share this article

Tagovano

O nama

Ekološki pokret Odžaka osnovan je 14.9.2004. godine za naseljeno mesto Odžaci. Statutom Ekološkog pokreta Odžaka bila je predviđena mogućnost da se u naseljenim mestima opštine Odžaci osnivaju podružnice...

Pročitaj ceo tekst

Poslednje vesti

Podrška