Ulična akcija Ekološkog pokreta Odžaci

Ulična akcija Ekološkog pokreta Odžaci

Ekološki pokret Odžaka ,u saradnji sa organizacijom Centar za evropske politike (CEP) iz Beograda, Nacionalnom koalicijom za decentralizaciju (NKD) i Centrom za ravnomerni regionalni razvoj (CenRriR), u sredu, 11. avgusta 2021. godine, organizuje uličnu akciju u periodu 10 – 16 časova, na platou ispred Komercijalne banke.

Ulična akcija je deo projekta „Praćenje javne uprave ka boljem upravljanju na lokalu – Pratim JA“ koji se realizuje u 17 gradova i opština u Srbiji sa ciljem da se unapredi dijalog između civilnog društva i lokalnih samouprava, kako bi se stvorio dijalog kroz angažovanje građana i približavanje njihovih problema donosiocima odluka.

Akcija se sastoji u prikupljanju stavova i mišljenja građana o iskustvima koje su imali sa lokalnom samoupravom kroz anketiranje, informisanje i njihovom uključivanju u kampanju, kao i o važnosti učešća građana u odlučivanju na lokalnom nivou.

Ekološki pokret Odžaka upućuje apel građanima Odžaka da daju svoj doprinos i uzmu aktivno učešće u pomenutoj uličnoj akciji.

Preporučujemo: