Saopštenje o deljenju obaveštenja o akciji za Nivea igralište

Aktivisti Ekološkog pokreta Odžaka su 19. 8.2015. godine u centru Odžaka u toku celog dana delili  građanima Odžaka obaveštenja o toku akcije i načinu glasanja za  dobijanje NIVEA  igrališta. Štampano je oko 1100 listića. U prepodnevnim časovima deljenje je vršeno u centru grada, ispred prodavnice Gomeksa, dok je i popodnevnim časovoma bio postavljen promo štand ispred apoteke Doma zdravlja Ocaci. Deljenje obaveštenja nastavljeno je i 20.8.2015. godine.

Građanima je upućen apel da glasaju i da pozovu svoje Fejsbuk prijatelje da daju doprinos da naš grad dobije  igračke za dečije igralište ( urbani mobilijar ) za Torpedo. U prethodnom periodu Ekološki pokret Odžaka je u tri navrata preko svoje  mailing  liste , svaki put na preko 240 adresa, upućivao apel za glasanje – što je rezultovalo naglim izbijanjem Odžaka na drugo mesto rang liste na Fejsbuk stranici „Gde nam rastu deca“. Pri deljenju obaveštenja videlo se da je dosta naših sugrađana bilo upoznato i da je glasalo za ovu akciju. 

Akcija štampanja i deljenja listića sa obaveštenjima preduzeta je da bi naš grad zadržao visoko drugo mesto na rang listi i samim tim dobio sprave za dečije igralište – poput akcije koju je svojevremeno vodila kompanija Coca Cola, gde je naš grad bio jedan od dobitnika sprava za teretanu na otvorenom. 

Pozivamo građane opštine Odžaci koji imaju Fejsbuk profil da 21.8.2015 ( petak) – poslednji dan iskoriste za glasanje i da za glasanje angažuju što veći broj svojih Fejsbuk prijatelja. 

Za one koji nisu glasali, ponavljamo način glasanja. Ide se na stranu „Gde nam rastu deca“, ispod neke fotografije, najbolje ispod rang liste, kliknuti na KOMENTAR, u otvoreno polje upiše se ODŽACI i klikom na Enter pošaljete glas za naš grad. 

{gallery}vesti-2015/2015_08_20_nivea{/gallery}

Preporučujemo: