Održana skupština Ekološkog pokreta Odžaka

U Odžacima je 29.3.2014. godine , u Plavoj sali OŠ „Branko Radičević“  u Odžacima, održana  Skupština Ekološkog pokreta Odžaka. Dnevni red imao je osam tačaka. Na početku Skupštine odata je dužna pošta preminulim članovima Ekološkog pokreta Odžaka Nikoli Radakoviću iz Mesne podružnice Bački Gračac i Ruže Veličković iz Mesne podružnice Odžaci.

Skupština je razmatrala i jednoglasno prihvatila  podnete Izveštaj o radu za 2012.i 2013. godinu, Izveštaj o finansijskom poslovanju za 2012.i 2013.godinu, Izveštaj Nadzornog odbora, Plan aktivnosti za period između VI i VIII Skupštine EPO-a kao i Finansijski plan za 2014. godinu.

Glavni deo Skupštine bio je posvećen diskusiji   o  podnetim izveštajima,  planovima i aktivnostima Ekološkog pokreta Odžaka i ekološkim problemima na teritoriji opštine Odžaci.

Ekološki pokret Odžaka 14.9.2014. godine treba da proslavi deset godina rada i doneta je odluka da  jedna od važnijih aktivnosti u ovoj godini bude i priprema za obeležavanje ovog jubileja. Naravno, kao i uvek problem su finansijska sredstva, pa je preporučeno rukovodstvu  EPO-a da se angažuje na rešavanju tog pitanja – kako bi se  ova godišnjica dostojno obeležila.

 Posebnu vrednost ovoj Skupštini dalo je prisustvo većeg broja mlađih članova Ekološkog pokreta Odžaka, a posebno dece iz Bogojeva i Odžaka , kao i članica Udruženja žena iz Odžaka – kolektivnog člana EPO-a.

Na kraju su dodeljena priznanja Ekološkog pokreta Odžaka, o čemu je ranije izdato zvanično saopštenje za javnost. Pri dodeljivanju priznanja posebno je istaknuta zahvalnost  Ekološkog pokreta Odžaka dugogodišnjem sponzoru i saradniku kablovskom operateru Radijus vektoru d.o.o. iz Beograda, koji je posle Opštine Odžaci po značaju drugi sponzor Ekološkog pokreta Odžaka. U to ime Radijus vektoru je dodeljena zahvalnica nestandardne izrade.

{gallery}/vesti-2014/2014_03_31_skupstina2{/gallery}

Preporučujemo: