Raspisivanje likovnog konkursa „Naša ekološka lepota“

Uprkos nerazumevanju lokalne samouprave da preko Konkursa za sufinansiranje nevladinih organizacija finansijski pomogne održavanje tradicionalnog edukativnog likovnog konkursa „Naša ekološka lepota“ , Ekološki pokret Odžaka, i ove godine, uprkos teškoj finansijskoj situaciji u kojoj se nalazi, odlučio je da  raspiše ovaj konkurs.

Tema ovogodišnjeg konkursa je POŠUMLJAVANJE.

 Format crteža i tehnika rada su slobodni. Na poleđini rada dostaviti podatke o autoru (prezime i ime, razred i odeljenje, škola, mentor). Konkurs traje do kraja prvog polugodišta školske 2015/16. Izložba se planira za početak drugog polugodišta.

Molimo učesnike da se radovi dostave strikno do datog roka. Radovi koji stignu posle naznačenog roka neće se uzimati u obzir za žiriranje i izlaganje.

Kategorije takmičenja: Predškolski uzrast, Školski uzrast I, II, III razred, Školski uzrast IV, V, VI razred; Školski uzrast VII, VIII razred, Srednjoškolski uzrast, Biblioteka igračaka „Zlatna barka“.

Za svaku kategoriju proglasiće se pobednik (DIPLOMA) i II  i III mesto (POHVALE). 

O otvaranju izložbe prispelih radova i proglašenju pobednika javnost i učesnici

takmičenja biće pravovremeno obavešteni. Žiri za ocenu radova određuje EPO. Na odluku žirija ne mogu se ulagati žalbe.  Poželjno je da   PU „Poletarac“, osnovne i srednje škole i Biblioteka igračaka predlože članove žirija. 

Informacije i dogovori o preuzimanju radova : Ivica Ćirić  063/ 459 179,  Dušan Mirković  065/8 743 456 .

Radove se mogu  dostaviti i poštom na asdresu: Ekološki  pokret Odžaka, 25250 Odžaci, Bačka 36.

Preporučujemo: