Akcije pomoći starim i nemoćnim građanima Bogojeva

Akcije pomoći starim i nemoćnim građanima BogojevaMesna podružnica Bogojevo Ekološkog pokreta Odžaka je 24.05.2011.organizovala radnu akciju čišćenje okoline upravne zgrade Poljoprivrednog preduzeća AGROBOGOJEVO. Pokošena je trava i pokupljeno razbacano smeće.

U radnoj akciji je učestvovalo 10 učenika i 13 odraslih.Ovo preduzeće aktivno pomaže i podržava rad Mesne podružnice Bogojevo, a podružnica će u znak zahvalnosti održavati i čistiti okolinu njihove upravne zgrade.

Nakon završetka ove akcije, grupa je nastavila sa radom u ulici Adi Endre oko kuće  stare gospođe Fir Anuške – što će biti praksa Mesne podružnice Bogojevo u budućem periodu. Naime, Izvršni odbor Mesne podružnice Bogojevo je donela odluku  da će organizovati i izvoditi akcije pomoći starim i nemoćnim građanima Bogojeva (kositi travu, unositi ogrev...)

Na ovaj naćin će organizacija sticati donacije povratnog karaktera i moći izdržavati svoj opstanak, a ujedno i ulepšati našu okolinu.

Share this article

O nama

Ekološki pokret Odžaka osnovan je 14.9.2004. godine za naseljeno mesto Odžaci. Statutom Ekološkog pokreta Odžaka bila je predviđena mogućnost da se u naseljenim mestima opštine Odžaci osnivaju podružnice...

Pročitaj ceo tekst

Poslednje vesti

Podrška