EPO na konferenciji "Održivi razvoj i zelena ekonomija"

Danas 21.09.2016. godine Nacionalno udruženje eksperata životne sredine (NUEŽS) održalo je svoju prvu konferenciju „Održivi razvoj i zelena ekonomija“ u Beogradu.. Zahvaljujući stručnosti i posvećenosti u dugogodišnjem ekološkom radu, Ekološki pokret Odžaka je na poziv NUEŽS prisustvovao Konferenciji. U ime Ekološkog pokreta Odžaka bila je prisutna Zagorka Stević Gojkov

Značajno je istaći da je osnovano Nacionalno udruženje eksperata životne sredine članica Evropskog udruženja eksperata zaštite životne sredine (ENEP) koje okuplja više od 45 000 profesionalaca kroz 20 nacionalnih asocijacija iz 10 evropskih država.

Na ovaj način je i profesionalcima i ekspertima u Srbiji otvoren put komunikacije, saradnje i napredovanja kroz razmenu iskustva pomoću on line platformi, kooperaciju u međunarodnim projektima, snažnijem i jasnijem uticaju profesionalaca itd.

Konferencija „ Održivi razvoj i zelena ekonomija“ održaće se i u Novom Sadu 28.09.2016. godine u Velikoj sali Matice srpske.

Sve informacije o NUEŽS mogu se naći na stranici http://www.ekspertizivotnesredine.rs.

Share this article

O nama

Ekološki pokret Odžaka osnovan je 14.9.2004. godine za naseljeno mesto Odžaci. Statutom Ekološkog pokreta Odžaka bila je predviđena mogućnost da se u naseljenim mestima opštine Odžaci osnivaju podružnice...

Pročitaj ceo tekst

Poslednje vesti

Podrška