×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: [ROOT]/images/vesti-2014/2014_10_24-Novi_sad
×

Obaveštenje

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/vesti-2014/2014_10_24-Novi_sad

Saopštenje o učestvovanju Ekološkog pokreta Odžaka na konsultativnom sastanku u Novom Sadu

Članovi Ekološkog pokreta Odžaka  Ivica Ćirić, predsednik Ekološkog pokreta Odžaka, i Dušan R. Mirković, sekretar, učestvovali su 23.10.2014. godine u Novom Sadu na konsultativnom sastanku „Modeli saradnje organizacija civilnog društva i Narodne skupštine Srbije“.

Organizator skupa bio je  Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) iz Beograda  uz finansijsku pomoć  Misije OEBS-a u Srbiji. Prvi sastanak održan je u Nišu, a posle ovog u Novom Sadu sledi istovetni sastanak u Beogradu. Konsultativnom sastanku prisustvovalo  je desetek organizacija civilnog društva.

Svrha održavanja ovih sastanaka je davanje predloga za nove modele saradnje organizacija civilnog društva sa Narodnom skupštinom Srbije i veći uticaj organizacija civilnog društva na procese donošenja zakona i podzakonskih akata.

 

Ekološki pokret Odžaka dao je svoj doprinos u vidu diskusija, iznošenja svog dosadašnjeg iskustva u saradnji sa raznim ministarstvima, sekretarijatima, odborima, APR-om, iznošenjem iskustva u izradi „Baze podataka“, iznošenjem utisaka sa sastanaka na kojima je učestvovao, kao i davanjem  usmanih o pismenih predloga.

{gallery}vesti-2014/2014_10_24-Novi_sad{/gallery}

Share this article

O nama

Ekološki pokret Odžaka osnovan je 14.9.2004. godine za naseljeno mesto Odžaci. Statutom Ekološkog pokreta Odžaka bila je predviđena mogućnost da se u naseljenim mestima opštine Odžaci osnivaju podružnice...

Pročitaj ceo tekst

Poslednje vesti

Podrška