×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: [ROOT]/images/vesti/2011_11_19_bogojevo
×

Obaveštenje

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/vesti/2011_11_19_bogojevo

Nastavak akcije čišćenje škole u Bogojevu

Učenici Osnovne škole  „Jožef Atila“ iz Bogojeva, članovi Ekološke sekcije „SUNCOKRET“,  16.11.2011. nastavili su uređenje školskog dvorišta. Završena je jesenja sadnja zimzelenog puzavca kraj ograde, a očekuje se drvo za sadnju  od Vojvodinašume za akciju „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“ 2011/2012 godinu, gde se škola prijavila.

Za današnju radnu akciju sekcija je tražila i dobila od Mesne zajednice Bogojevo dve kante za smeće, a u  postavljanju  kanti učenicima su pomogli članovi Mesne podružnice Bogojevo Ekološkog pokreta Odžaka Tucić Lazar i Kiš Antun.

U akciji je učestvovalo 20 učenika, profesorica nemačkog jezika Hajdu Aniko, nastavnik tehničkog i informatičkog obrazovanja iz Karavukova Dimitrijević Davor,inače član Mesne podružnice Bogojevo  EPO-a, i nastavnica Vencel Piroška.

Ovom prilikom želimo zahvaliti Mesnoj zajednici Bogojevo za pomoć i saradnju sa ekološkom sekcijom „SUNCOKRET“.

{gallery}vesti/2011_11_19_bogojevo{/gallery}

Share this article

O nama

Ekološki pokret Odžaka osnovan je 14.9.2004. godine za naseljeno mesto Odžaci. Statutom Ekološkog pokreta Odžaka bila je predviđena mogućnost da se u naseljenim mestima opštine Odžaci osnivaju podružnice...

Pročitaj ceo tekst

Poslednje vesti

Podrška